iunie 18, 2008

Logbook_080618

Se pare ca "aciditatea" dauneaza grav timpului liber.
La precedentul log au existat reactii pro si contra (cum era de asteptat).

Pentru a-mi salva putinul timp liber pe care-l am la dispozitie vin cu un set de considerente aici pentru a scuti aceleasi discutii interminabile pe mess (M@*&, nu e vb numai de tine) cu persoane care s-au simtit denigrate (cel putin de R3 si paranteza 1):
- comentariile mele nu vizau o persoana anume ci un fenomen care tinde sa ia amploare (e vorba de indepartarea tineretului de niste principii sanatoase de viata si atragerea lor inspre societatea americana de consum; la nevoie pot sa mai dezvolt aici);
- consider ca pe blogul personal pot sa exprim idei proprii si personale despre anumite subiecte (asta nu cred ca ma face "magar ipocrit");
- calculele prezentate in postul respectiv sunt bazate pe estimari si pe informatii culese de pe site-ul respectivilor promotori de munca si (cica) travel;
- in pasajele in care vorbesc de importanta practicii de vara in formarea ca profesionist in domeniul in care studiezi nu vorbesc din carti/teorie ci din experienta de zi cu zi, experienta acumulata in ... multi ani de experienta practica in specialitatea de baza si in cele secundare printre care se numara si lucrul cu oamenii.

Pentru cei care nu au pricipit inca: M-AM SATURAT DE CARNATI INCULTI, PROST PREGATITI PROFESIONAL, FARA EXPERIENTA DE VIATA MACAR (CA DE EXPERIENTA PRACTICA NU MAI VORBESC), CARE DUPA 3 LUNI DE SPALAT PODELE SI MESE PRIN CARCIUMILE DIN STATE SA SE DEA ROTUNZI LA ANGAJARE CA AU UN STAGIU DE INTERSHIP IN STATE SI ASTA LE DA DREPTUL LA 1000 DE PARAI PE LUNA.

Si ca sa particularizez pe specialitatea mea de baza: rog studentii facultatii de farmacie bucuresti si alti absolventi ai aceleiasi institutii sa revina cu picioarele pe pamant; lipsa lor de pregatire profesionala poate sa coste vieti iar vidul din creierul multora dublat de un comportament non-etic nu face altceva decat sa traga breasla in jos; pt. cine n-a pricipit: ADICA SI PE MINE.

A, si inca ceva: cei care dorinti totusi sa travel si nu va permite bugetul intrati pe www.couchsurfing.com . Poate mai invatati ceva.

Niciun comentariu: