septembrie 06, 2011

Cum ar trebui ...

"Anul razna" s-a terminat de ceva vreme dar incertitudinea (cum o numesc unii) e de departe cel mai bun lucru care mi se putea intampla profesional.
Multi-tasking-ul m-a imprastiat in mai multe domenii / directii, ghidat fiind de raspunsurile la intrebarile "cum ar trebui facut acest lucru? / ce as face eu acest lucru?".

Spre deosebire de anii de corporatism perioadele "naspa" sunt mai dese, mai scurte, mai intense; replierea in schimb e mult mai rapida datorita unui ghem blond cu ochi albastri/verzi care ma tot mana in lupta.

Una din directii vizeaza "reprezentarea" intereselor unor artisti (poeti bonomi) in raport cu fauna din showbiz (nu intru in detalii inca).
E un amestec de impresariere si management in care grija zilei de maine de transferata de pe umerii celor creativi pe cei ai unor oameni neobisnuiti prin implicare si dedicare; totul a pornit din experientele traite in ultimii ani, experiente in care am vazut cat de putin ne respectam valorile reale.

Suntem la inceput de drum, nu ne dorim sa reinventam roata, DAR, asa cum caracteriza A.G. duminica in cadrul emisiunii Acadeaua (TVR2) munca unui impresar, ne vom bate pentru interesele celor pe care-i reprezentam 24/7 in asa fel incat in urmatoarele 24 luni sa fim cunoscuti in piata din RO ca "fabrica de mini Jerry Maguire".



Niciun comentariu: