iunie 08, 2010

Jordan / الأردنّ

Despre Iordania se pot spune multe.
Multe prejudecati am intalnit la multi dintre cei care au aflat inainte de plecare: "nu e periculos?", "da'de ce tocmai acolo?", "nu e scandal in zona?".


Dupa 12 zile petrecute in Regatul Hasemit dupa un program liber ales si fara intoxicatii tourist-like pot spune ca da, este o optiune pentru o eventuala emigrare (optiune pe care o iau in calcul tot mai des in ultima vreme, nu atat pentru mine cat pentru urmasii mei pe care-i vreau crescuti si educati intr-o societate condusa de oameni care nu confunda HD = High-Definition cu HD = Hunedoara de exemplu).

Cald al draq, mizerie cat cuprinde in provincie, lipsa acuta de apa ... o multime de probleme cu care tabloidele si televiziunile de duzina de la noi s-ar hrani zilnic si le-ar inmulti exponential.
Doar ca ei se uita mai degraba catre solutii:
- turisti multi catre Aqaba = latim cel putin o autostrada- nu avem sursa de apa potabila = pompam din Marea Rosie si desalinizam
si asa mai departe.

Ma opresc aici. Cine are chef de-o experienta "fucking awesome" in sensul pozitiv non-extrem stie unde sa ma gaseasca.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!