februarie 29, 2008

Si totusi ... (preambul la o saptamana deprimanta)

saptamana in cauza este 1-8 martie; pana aseara parea cea mai deprimanta saptamana din cele 52 ale anului.
Laura a avut un moment inaltator aseara, in avantul ei muncitoresc cu bagat si scos :D, si a debitat o caracterizare succinta, usor retorica si cat se poate de la obiect a modului in care isi vor petrece majoritatea cuplurilor zilele de 1 si 8 martie; citez: "... se fOOt mai cu mot?!!! ..."

traim intr-o lume patetica in care orice astfel de eveniment, fie el importat (14 febr) sau nu (1 martie) este o ocazie ideala de a-i demonstra partenerei/partenerului ca esti sclav(a) pe altarul dragostei (bleah) si ca-ti desconsideri toti prietenii doar pentru a fi cu el/ea (proasta alegere).

reality check (Mishule, beleste ochii tata ca iar te adunam cu farasul): 1 martie 2008 e o zi ca oricare alta; nu-ti sufoca partenera/partenerul si nu-ti ignora prietenii (mai ales ca e vorba de o zi de sambata).

pentru cei in pana de idei recomand:
- Targu Martisorului
- o relaxare prelungita intr-o cafenea retro
- o bere in cinstea regretatului Bobby Fischer si a zilei berii in Islanda.

... neterminat ...

Un comentariu:

Unknown spunea...

Si stii ce e culmea? Ca pana si pt o femeie devin sufocante zilele astea? Adica nu am nevoie sa il vad ca se agita sa cumpere flori de 1 martie si ca isi lasa balta toti prietenii. Poate vreau sa fac si eu altceva atunci. Sau poat vreau sa ma inchid in casa dupa o intoxicatie cu atat primavara. Mai degraba as vrea sa il vad ca intr-o zi fara nici un sens se opreste la tiganca din colt si imi ia cele mai simple flori. Neimpachetate. Nearanjate. Nemotivate.