ianuarie 21, 2008

Error (astenia de primavara isi face simtita prezenta)

rugaciunile ultimelor saptamani in care tusea mi-a semanat cu modul de socializare al unui magar mi-au fost ascultate. s-a incalzit afara!
nefacand un risk assesment adecvat m-am trezit cu o cutiutza a pandorei deschisa din care ies manifestari de gradinita de-ale staneascai (nu spun ca baietzeii din anturaj/gashk sunt mai evoluati), tot felul de bocete si alte cele in cazul unor gratii de sex feminin al caror umar de baza sunt in situatii de brake-up de niste misogini/magari/nesimtiti/jalnice exemplare ale subspeciei masculine sau demni reprezentanti ai categoriei "porci umanoizi", imbulzeala la shopping si jeg cat cuprinde pe strada si nu numai.
citind de doua zile o cartzulie dragutza by Helen Exley intitulata "Barbatii! vazuti de femei" am ajuns la concluzia ca nefericirea femeilor rezida din faptul ca GANDESC PREA MULT.
Iata un exemplu elocvent "Un barbat care iubeste o femeie o cere de nevasta, ii cere sa-si schimbe numele, sa-si lase slujba, sa faca si sa creasca copii, sa fie acasa cand soseste el, sa se mute de cate ori isi schimba el slujba. Imaginati-va de ce ar fi in stare daca n-ar iubi-o!" de Gabrielle Burton.

WOW! OMG! nu comentez mai mult randurile de mai sus ca presimt un val de laturi care sa ma faca albie de porci.

Sfat de la je catre toate amicele care imi deterioreaza camasile in dreptul umerilor:
cand vine vorba de viata incercati sa o KISS (keep it stupid simple), adik:
- daca te suna sa intrebe ce faci nu inseamna ca vrea musai sa ti-o traga;
- daca te suna sa iti spuna ca e in zona in care lucrezi si i-ar face placere sa va vedeti (desigur daca poti si tu) nu inseamna ca vrea musai sa ti-o traga;
- daca esti la inceput/mijloc de relatie nu inseamna ca orice intersectare de priviri/mesaje/telefoane/orice alta forma de comunicare cu o alta persoana de sex feminin se traduce prin cheatting;
- daca iubitul/potentialul iubit lucreaza intr-un mediu in care exista si femei nu este nevoie sa-l castrezi/monitorizezi/controlezi/suni pe Ernest; (e suficient sa-l faci sa nu se gandeasca decat la tine intr-un mod placut).

Lista va continua dupa ce ies din sedintza in care intru acum.

Renuntati a mai fi paranoice si renuntati la cautarea unei agende ascunse in orice miscare a lui; daca exista una o veti descoperi mai tarziu. Atunci cand acest lucru se va intampla DATI-I PAPUCII, INVATATI DIN GRESELI si (for God's sake) TRECETI MAI DEPARTE.(eventual facandu-i reclama proasta)

Si o alta concluzie: barbatii sunt porci pentru ca femeile le permit si le alimenteaza starea/mediul de cocina (in traducere libera pentru cele care nu inteleg: tare multe sunt tare proaste).

Niciun comentariu: