august 20, 2007

syntax error


un om de litere al sec XIX spunea ca dupa ce ai eliminat imposibilul ceea ce iti ramane, oricat de improbabil ti s-ar parea, trebuie sa fie adevarul.

in secolul vitezei am incercat sa sterg imaginea de neadaptat la realitatile cotidiene si sa fac lucruri considerate de altii un must: mi-am luat masina mare potrivita cu statutul, mi-am tras gagica sexy ca deh nu se putea altfel, spritzuri la casa doina, uichend-uri la bulgari, shopping la Paris/Milano/Praga, etc. si totusi rezultatul nu mi-a placut ... nici macar un pic.

24 iunie 2007 orele 23.04. un nou reality check ... o noua manusa aruncata de destin ... sau momentul 0 al existentei mele.

fratilor, nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cine ma vrea va trebui sa ma accepte asa cum sunt: egoist, arogant, posesor de ford focus hatchback, nefumator, pasionat de shopping la reduceri (eventual la Praga), cu rucsacul in spate, in blugi si tricou sau camasa sport, cu burtica (de la berea din facultate), cu pamantul sub talpi la peste 2000m, cu cortul in 2 mai (micul golf), ras in cap de craciun, incruntat in majoritatea timpului ...

cele 3 saptamani hai-hui mi-au aratat ca pot sa redevin ce am fost ... cu riscul de a indeparta multi oameni din preajma mea ... in fond e viata mea si prefer sa-i stiu alaturi pe cei care sunt dispusi sa ma iubeasca neconditionat ... wtf e legea junglei mele ...

P.S. ... de cand sunt pieton timpul s-a dilatat (suspect/ciudat).
P.P.S. ... tot de atunci ma simt confotabil in pielea mea :D

2 comentarii:

iuliangaburici spunea...

Daaaa....timpul se dilata cand nu te grabesti....
Cat despre "the new you" congrats, da n-aveai de unde sa stii daca nu ai fi fost si "dincolo".
Felicitari inca o data ....asta-i atitudinea corecta fata de TINE!

Paul spunea...

Dupa 4 accidente in 3 saptamani din care 2 cu dauna totala ... cred ca atitudinea face diferenta.

Fata de 2007 multi au disparut "in ceata" dar m-am recastigat pe mine, iar transformarile din 2009-2010 au pastrat linia.