noiembrie 23, 2007

The naked truth ... part 01

Verdict: INAPT

Inapt pentru a dona sange! Zambesc, multumesc, salut persoanele din incapere si ies.
Spatele drept, fruntea sus.
Calm.

5'... nimic.
10'... nimic.

"Esti ok?" ma intreaba blonda mea preferata.
"De ce n-as fi?" ii raspund contrariat; in fond e pierderea lor, au privat pe cineva de 450 ml de sange datorita faptului ca le-a fost prea lene sa puna 2 intrebari si eventual sa faca un test de rutina pe inca 5 ml de sange.

Risc pentru potentialul beneficiar: 0.001%.

Adriana a avut parte de majoritatea momentelor de rabufnire din ultimul cincinal si cu toate astea ma accepta asa cum sunt; poate asta este si motivul pentru care tin atat de mult la ea desi am privat-o de anumite lucruri care ma caracterizeaza. Sa-i fie mai simplu i-am trimis ultima evaluare comportamentala care mi-a fost facuta si care sper sa-i raspunda la anumite intrebari, inclusiv la cea de astazi.

In evaluare Mara spune: "De cele mai multe ori, foloseşte judecata pentru a lua decizii. Este condus de minte nu de inimă – desi are momente in care lasa emotiile sa ii dicteze ce sa faca." Astazi a primat judecata; 100%, fapt care a nedumerit-o putin pe Adriana obisnuita cu partea mea vulcanica (asta ca sa nu zic razboinica :))

Adevarul e ca am obosit sa lupt cu morile de vant; nu capitulez in fata prostiei si incompetentei umane insa nu-mi voi mai consuma energia pentru orice lupta.
Brusc universul meu a devenit gri. Cica m-am adaptat. Oare? :-? :D

Pana la rezolvarea puzzle-ului raman acelasi:
- sambata cafea si ciocolata la targ + clatite la staneasca ;) si meci pe ghencea (Da, ma duc);
- duminica sunt de garda apoi am programare la frizerie :D.

In concluzie: un alt sfarsit de saptamana in care mi voi "neglija" prietena in detrimentul prietenilor.

That's life! My life!

noiembrie 16, 2007